Lobbi -- KézenFogva Alapítvány lobbi-anyagok kidolgozasara

 

Lobbi listáról

A lista az értelmi, halmozottan fogyatékos és autista embereknek szociális szolgáltatást nyújtó civil szervezetek érdekképviselettel kapcsolatos kommunikációjának eszköze. A listára az érintett szervezetek szabadon feliratkozhatnak, munkatársaik leveleket írhatnak a szervezeteket érintő problémák témájában, valamint javaslatokat küldhetnek új lobbi-anyagok kidolgozására. A listát a KézenFogva Alapítvány webmestere üzemelteti.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) Lobbi archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

Lobbi lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: lobbi@listserv.niif.hu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) Lobbi listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) Lobbi listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést kapsz, nehogy mások tudtod nélkül felírhassanak. Megerősítésed után feliratkozásod azonban csak a lista szerkesztőjének jóváhagyásával válik teljessé. A szerkesztő döntéséről e-mailben értesítünk. A lista továbbá zártkörű, a tagok listája külsősöknek nem elérhető.

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat. Havonta egyszer a jelszavad emlékeztetőül e-mailben elküldésre kerül.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
Lobbi lista tagjai
(A tagok listája csak a lista tagjai számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a címedet és a jelszavadat:

Cím Jelszó   

Lobbi listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


Lobbi listát működteti: papp.lehel at kezenfogva.hu
Lobbi adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
listserv.niif.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered