[KATALIST] Vezetőváltás a KSH Könyvtárban

Mikulás Gábor mikulasg at gmconsulting.hu
2013. Feb. 4., H, 22:05:57 CET


Attól tartok, a válaszokban – szakmai hagyományainknak megfelelően J -- sikerült messziről elkerülni az alábbi levél kérdését… 

 

Nincs bejelentési kötelezettség a szakma nyilvánossága előtt a vezetőváltásokkal kapcsolatban, de a szakmai információs infrastruktúrát erősíthetné a vezetőváltásokról szóló híradás. Akkor kevesebben gondolhatnák, hogy a háttérben valamilyen sötét suskus van.  Ez erősíthetne valamennyit a könyvtári vezetőkkel szembeni bizalmon, s oldhatná az omerta-hangulatot is.

A KIT beszámolt néhány közelmúltbeli vezetőváltásról, de pillanatnyilag nincs arra kapacitása, hogy módszeresen felkutassa a változásokat. Ugyanakkor szívesen beszámol az eddigi vezetők eredményeiről (számokat különösen szívesen közölve), illetve szól a frissen megbízottak terveiről. 

 

Mikulás Gábor  

 

 

From: katalist-bounces at listserv.niif.hu [mailto:katalist-bounces at listserv.niif.hu] On Behalf Of Erzsébet Haász
Sent: Friday, February 01, 2013 6:45 PM
To: katalist at listserv.niif.hu
Subject: Re: [KATALIST] Vezetőváltás a KSH Könyvtárban

 

Hát ez elég szűkszavú tájékoztatás. Nem volt pályázat a főigazgatói tisztségre? Mindez február 1-jén. Furcsa. Ennyit érdemel a szakma?

Haász Zsóka

2013. február 1. 15:29 ref írta, <ref at ksh.hu>:

Kedves Kollégák,

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy dr. Nemes Erzsébet főigazgatói megbízatása a KSH Könyvtár élén 2013. január 31-én lejárt. A főigazgatói munkakör betöltésének időpontjáig dr. Vukovich Gabriella, a KSH elnöke Fülöp Ágnest bízta meg az intézmény vezetésével.

 

Dr. Nemes Erzsébet 1999-től főigazgató-helyettesként, 2003-tól főigazgatóként működött a KSH Könyvtárban. Amint a tiszteletére készült kötetben Vukovich Gabriella fogalmazott: „Vezetői tevékenysége tíz éve alatt a könyvtár a korszerűsítéseknek és a folyamatosan megújuló szolgáltatásoknak köszönhetően minden szempontból, országos szakkönyvtárként, tudományos műhelyként és közösségi térként egyaránt igazi, XXI. századi, magas színvonalon működő kulturális intézménnyé vált.”

 

A könyvtár munkatársai ezúton is kifejezik tiszteletüket és köszönetüket dr. Nemes Erzsébetnek.

 

KSH Könyvtár

  _____  

Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.


_______________________________________________
Katalist mailing list
Katalist at listserv.niif.hu
https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist

 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <https://listserv.niif.hu/pipermail/katalist/attachments/20130204/d1ff4033/attachment.html>


További információk a(z) Katalist levelezőlistáról